Nákupní košík je prázdný

Tisková zpráva k představení medaile Peter Sagan

6. 5. 2019

První muž, který vyhrál třikrát za sebou mistrovství světa v silničním závodě na zlaté medaili, Peter Sagan.

Praha, 29. dubna 2019 – Sto kusů zlatých medailí k úspěchu tří vítězství v mistrovství světa v silničním závodě vydal Peter Sagan. Speciální tisková konference s Peterem Saganem, kde byla zlatá medaile pokřtěna, proběhla v Praze 29.4.2019. Na oslavu svých tří vítězství – Richmond, Doha a Bergense slovenský profesionální cyklista Peter Sagan rozhodl vydat medaile se svým portrétem a cyklistickými prvky. Medaile jsou číslované a každá z nich má svůj certifikát. Majitel této medaile bude pozván na osobní setkání s Peterem Saganem. Unikátní medaile, kterých je jen 100 kusů exklusivně prodává společnost TrustWorthy Investment CZ a.s..

Tisková konference se křtem medaile se uskutečnila v Praze, právě díky společnosti TrustWorthy Invesment CZ a.s.. Díky exklusivní spolupráci s Peterem Saganem, proběhla tisková konference v luxusním hotelu Le Palais za účasti medií z celé Evropy. Peter Sagan je velice časově vytížen a mít možnost osobního setkání je pro každého novináře velkou událostí. Každý z přítomných se mohl zeptat na novinky z Peterova života a sportovní kariéry. Za doprovodu předsedy představenstva společnosti TrustWorthy Investment CZ a.s. Michala Spurného se všichni seznámili s parametry zlaté medaile a každý se mohl osobně s medailí i Peterem Saganem seznámit.

„V dnešní době, kdy všechny věci podléhají rychlé spotřebě je těžké najít produkt, který by uměl uzamknout emoci i pro budoucí generace,“říká předseda společnosti TrustWorthy Investment CZ a.s. Michal Spurný. „To, že vyhrajete třikrát po sobě mistrovství světa je úžasná věc a je třeba ji uchovat na dlouhou dobu. Zlato jako uchovatel hodnoty plní přesně takové očekávání, proto se medaile razila z ryzího kovu,“ říká Spurný.

Slavnostní setkání majitelů zlaté medaile má sloužit jako velké poděkování všem klientům, kteří vnímají její význam a zhodnocení do budoucna. „Za každým úspěchem je vždy třeba poděkovat i fanouškům, kteří mě podporují, je mi ctí, že mám tak velkou podporu po celém světě, a těším se na osobní setkání,“říká Peter Sagan.

Bližší informace:

Veronika Balšánová, TrustWorthy Investment CZ a.s., tel.: +420 777 453 953

Peter Sagan na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/petosagan?lang=cs

Instagram https://www.instagram.com/petosagan/?hl=cs

Facebook https://cs-cz.facebook.com/PeterSagan/

WWW https://www.petersagan.com/

Peter Sagan

• je slovenský silniční profesionální cyklista, který jako první muž v historii vyhrál třikrát za sebou mistrovství světa v silničním závodě (2015-2017). Svou cyklistickou kariéru zahájil jako cyklokrosař a jezdec na horských kolech. V roce 2008 se stal juniorským mistrem světa a Evropy na horských kolech. V roce 2012 na Tour de France třikrát zvítězil v etapě a vybojoval zelený trikot s velkým náskokem. V roce 2015 vyhrál poprvé silniční závod na mistrovství světa, a to v Richmondu.

TrustWorthy Investment CZ a.s.

• je přední obchodník s drahými kovy, diamanty a numismatikou. Klientům zajišťuje kvalitní poradenství, které jim napomáhá v orientaci na trhu a správným výběrem produktů, které má v budoucnu růstovou hodnotu. Společnost se orientuje na globální trh a tím může dát klientům lepší servis a poradenství.

Pamětní zlatá medaile „Peter Sagan“

· Materiál Au 999/1000

· Provedení Proof like

· Hmotnost 184,9 g

· Náklad 100 ks

· Autor Peter Sagan

Program Zápůjčka určený pro majitele zlatých či stříbrných slitků garantuje šestiprocentní roční výnos.

7. 10. 2022

S novou investiční nabídkou Zápůjčka vstupuje na trh česká společnost TrustWorthy Investment. Program určený pro majitele zlatých či stříbrných slitků garantuje šestiprocentní roční výnos.

Pamětní stříbrná mince, 200Kč 100. výročí narození Dany Zátopkové a Emila Zátopka

15. 9. 2022

Poslední pamětní stříbrná mince vydaná Českou národní bankou pro rok 2022 - náklad v kvalitě proof: 15400 ks, náklad v kvalitě stand 8300 ks.