Nákupní košík je prázdný

Tisková zpráva k představení medaile Peter Sagan

6. 5. 2019

První muž, který vyhrál třikrát za sebou mistrovství světa v silničním závodě na zlaté medaili, Peter Sagan.

Praha, 29. dubna 2019 – Sto kusů zlatých medailí k úspěchu tří vítězství v mistrovství světa v silničním závodě vydal Peter Sagan. Speciální tisková konference s Peterem Saganem, kde byla zlatá medaile pokřtěna, proběhla v Praze 29.4.2019. Na oslavu svých tří vítězství – Richmond, Doha a Bergense slovenský profesionální cyklista Peter Sagan rozhodl vydat medaile se svým portrétem a cyklistickými prvky. Medaile jsou číslované a každá z nich má svůj certifikát. Majitel této medaile bude pozván na osobní setkání s Peterem Saganem. Unikátní medaile, kterých je jen 100 kusů exklusivně prodává společnost TrustWorthy Investment CZ a.s..

Tisková konference se křtem medaile se uskutečnila v Praze, právě díky společnosti TrustWorthy Invesment CZ a.s.. Díky exklusivní spolupráci s Peterem Saganem, proběhla tisková konference v luxusním hotelu Le Palais za účasti medií z celé Evropy. Peter Sagan je velice časově vytížen a mít možnost osobního setkání je pro každého novináře velkou událostí. Každý z přítomných se mohl zeptat na novinky z Peterova života a sportovní kariéry. Za doprovodu předsedy představenstva společnosti TrustWorthy Investment CZ a.s. Michala Spurného se všichni seznámili s parametry zlaté medaile a každý se mohl osobně s medailí i Peterem Saganem seznámit.

„V dnešní době, kdy všechny věci podléhají rychlé spotřebě je těžké najít produkt, který by uměl uzamknout emoci i pro budoucí generace,“říká předseda společnosti TrustWorthy Investment CZ a.s. Michal Spurný. „To, že vyhrajete třikrát po sobě mistrovství světa je úžasná věc a je třeba ji uchovat na dlouhou dobu. Zlato jako uchovatel hodnoty plní přesně takové očekávání, proto se medaile razila z ryzího kovu,“ říká Spurný.

Slavnostní setkání majitelů zlaté medaile má sloužit jako velké poděkování všem klientům, kteří vnímají její význam a zhodnocení do budoucna. „Za každým úspěchem je vždy třeba poděkovat i fanouškům, kteří mě podporují, je mi ctí, že mám tak velkou podporu po celém světě, a těším se na osobní setkání,“říká Peter Sagan.

Bližší informace:

Veronika Balšánová, TrustWorthy Investment CZ a.s., tel.: +420 777 453 953

Peter Sagan na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/petosagan?lang=cs

Instagram https://www.instagram.com/petosagan/?hl=cs

Facebook https://cs-cz.facebook.com/PeterSagan/

WWW https://www.petersagan.com/

Peter Sagan

• je slovenský silniční profesionální cyklista, který jako první muž v historii vyhrál třikrát za sebou mistrovství světa v silničním závodě (2015-2017). Svou cyklistickou kariéru zahájil jako cyklokrosař a jezdec na horských kolech. V roce 2008 se stal juniorským mistrem světa a Evropy na horských kolech. V roce 2012 na Tour de France třikrát zvítězil v etapě a vybojoval zelený trikot s velkým náskokem. V roce 2015 vyhrál poprvé silniční závod na mistrovství světa, a to v Richmondu.

TrustWorthy Investment CZ a.s.

• je přední obchodník s drahými kovy, diamanty a numismatikou. Klientům zajišťuje kvalitní poradenství, které jim napomáhá v orientaci na trhu a správným výběrem produktů, které má v budoucnu růstovou hodnotu. Společnost se orientuje na globální trh a tím může dát klientům lepší servis a poradenství.

Pamětní zlatá medaile „Peter Sagan“

· Materiál Au 999/1000

· Provedení Proof like

· Hmotnost 184,9 g

· Náklad 100 ks

· Autor Peter Sagan

Online webináře TrustWorthy Investment CZ a.s.

1. 3. 2021

Z pohodlí domova můžete být s námi pravidelně v kontaktu. Online webináře, kde se dozvíte více informací k drahým kovům, možnostem spolupráce nebo zodpovíme Vaše dotazy.

Pamětní zlatá mince, 50EUR "Poklady Alp - Alpské lesy" proof

23. 2. 2021

Největší zalesněná oblast střední Evropy, národní park Kalkalpen, je domovem 30 různých lesních ekosystémů. Národní park Kalkalpen, který se nachází v Horním Rakousku, byl založen v roce 1997.

TrustWorthy Investment navázala spolupráci s exkluzivní rafinérií Heimerle + Meule

15. 2. 2021

Exkluzivní rafinérie Heimerle + Meule nabízí investiční zlaté a stříbrné slitky nejvyšší kvality s certifikáty. Představujeme Vám jí v našem článku.